Kaksi vuotta takana, monta edessä?

Reilut kaksi vuotta sitten aloitin tämän blogin kirjoittamisen suunnilleen samoihin aikoihin, kun adoptioprosessimme alkoi. Luin alkuaikojeni tekstejä ja mietin, että kuinka asiat ei mennytkään niin kuin oli suunniteltu. Kuvittelimme, että tässä vaiheessa olisimme jo lähellä lapsitietoa.

Muutama kuukausi sitten kirjoitin, kuinka adoptioluvan saamisessa kestää ja hakemus ei ollut edes käsittelyssä… Hakemuksemme oli viime lautakunnan kokouksessa käsittelyssä. Saimme palvelunantajalta tiedon, että lisäselvityspyyntö on tulossa. Se mitä lisäselvityspyyntö koski, ei palvelunantajalla ollut tietoa. Soitin itse adoptiolautakunnan sihteerille ja sain tiedon, että lisäselvityspyyntö koski ihan vain pientä juttua koskien mieheni nykyistä terveydentilaa. Selvityspyyntö on tulossa postitse (joskus, kun posti sen tuo). Luottavaisin mielin kuitenkin jatkamme eteenpäin. Kunhan vain saisimme lisäselvityksen nopeasti hoidettua adoptiolautakunnalle, jotta hakemuksemme jatkokäsittely ja lupa irtoaisi seuraavassa kokouksessa.

Haluaisin jo päästä tilaamaan ja kasaamaan kaikki viimeiset paperit kohdemaahan lähetettäväksi. Toivon, että paperimme olisi matkalla sinne maailman ääriin hyvissä ajoin ennen kesää.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s