Mikäs se blogin aihe olikaan?!

Viime kerrasta on pitkä aika. Pitkä aika siitä, kun viimeksi kirjoitin tätä blogia. Välillä kirjoittaminen tuntuu tuskalliselta. Miksi kirjoittaa, kun ei ole mitään uutta kerrottavaa. Haluaisin kirjoittaa vain iloisia asioita. Luin äsken blogini pääaiheen: ”mietteitä, tunteita ja kokemuksia kansainvälisestä adoptioprosessista”. Sitten tajusin, että tavoitteenani oli kertoa rehellinen tarina omasta prosessistamme, jonka avulla itse pystyn käsittelemään omia ajatuksia ja kertoa kokemuksista joista toivon mukaan on apua muille samassa tilanteessa oleville.

Blogini aloittamisen aikoihin halusin, että jaan ne aidot tunteet ja mietteet mitkä meitä koettelee enkä mitään ruusunpunaisia kertomuksia miten helposti kaikki sujuu. Tämä tuska kuuluu meidän odotukseen ja niin myös tähän blogiini. Välillä kuitenkin tuntuu niin pahalta, etten halua kirjoittaa. Syksyn tuoma pimeys ja Etelä-Suomen talven harmaus lisää tuskaa.

Muutama tähti ikkunassa ja kynttilät sytytetty sisällä. Yksityisviesteinä muutamalta blogini lukijalta tullut tsemppiviestejä. Nyt on taas hyvä olo kirjoittaa.

Advertisement

3 thoughts on “Mikäs se blogin aihe olikaan?!

 1. Kiitos onnitteluista!
  Ensimmäinen vuosi on mennyt vaihtelevasti. Ensimmäiset kuukaudet oli todella rankkoja, sitten kun alkoi olla yhteinen kieli, tilanne helpottui. Nyt sujuu jo vallan mainiosti ja voidaan todeta, ettei meidän perheeseen paremmin sopivaa yksilöä olisi voinut löytyä 😅

  Liked by 1 henkilö

 2. Kiva kun jaksat kirjoitella kuulumisia! Meillä on tällä viikolla ollut suuri päivä, kun adoptiomme vahvistettiin. Kotona lapsen kanssa ollaan oltu vuoden verran. Laskeskelin että ensimmäisestä soitosta (eka yhteydenotto sossuun ja papereiden neuvontajonoon jättäminen) tähän viimeiseen askeleeseen kului lähes päivälleen viisi ja puoli vuotta.
  Viimeinen vuosi ennen lapsiesitystä oli ehdottomasti vaikein. Voin hyvin samaistua edelleen niihin hitaasti mataviin päiviin ja viikkoihin, jolloin mitään ei kuulu…
  Toivotan voimia ja jaksamista teille ❤️ Sekä tietenkin ihanaa joulunaikaa 🎄

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s