Kevät

On taas se aika vuodesta, kun nautin tutkia pihaamme päivittäin. Viime syksynä istuttamien kukkasipulien varsia alkaa putkahdella maasta lumien sulattua.

Kuvittelen lapsemme viereeni. Yhdessä katsomme kyykyssä, miten narsissien ja tulppaanien varret kasvavat. Lapsellamme olisi värikkäät kumisaappaat jalassaan ja neulomani pienet lapaset pienissä käsissään.

Olisikohan vuoden päästä kanssasi yhtä utelias pikku kaveri seuraamassa luonnon heräämistä eloon?

Advertisement

3 thoughts on “Kevät

 1. Moi, kiva kun vastasit. Ja kiva jos kirjoittelet huomenissa lisää! 🙂 Minä kyllä luen blogiasi ja käyn useamman kerran viikossa kurkkimassa, löytyykö uusia postauksia. Jotenkin tämä prosessi on sellainen, että välillä tuntuu ihan toivottomalta, kunnes taas jostain tulee toivon kipinä. Tärkeää olisi kaiken keskellä säilyttää se toiveikkuus ja iso kuva, että kyllä kaikki järjestyy. Välillä se vaan on haastavaa. Aurinkoa päivääsi!

  Liked by 1 henkilö

 2. Moikka! 😃
  Kiitos, että luet blogiani. Aina välillä mietin, lukeeko kukaan kirjoituksiani. Mukava tietää, että saat vertaistukea itsellesi.
  Meille tämä kevät on ollut kiireistä aikaa niin työrintamalla kuin myös vapaa-aikana. Terassin rakentamista ja pihatöitä. Huomiseksi on luvattu sateita, joten taidanpa kirjoitella silloin enemmän kuulumisia ja mietteitä ja julkaista uuden postauksen.

  Tykkää

 3. Moi, olen käynyt blogiasi usein lukemassa vertaistukea saadakseni. Mitä teille ja teidän alkavaan kesään kuuluu? Ihana tuo mielikuva, että yhdessä lapsen kanssa teette puutarhatöitä ❤ Toivotaan, että hän on täällä pian!

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s