Emmekö voi tehdä enää mitään asialle?

Videon saimme valmiiksi loppukesän kaikki vapaa-ajat sitä työstettyä.

Adoptiovastaavan nähtyä videomme, ei hän keksinyt mitään korjattavaa. Olipa helpottavaa kuulla se. Olimme jännittäneet, että meneekö koko video uusiksi. Videosta sai kuulemma paljon paremman kuvan kodistamme, kotiseudustamme ja läheisistämme. Niinpä. Eihän hakemuksen yhteydessä lähetetty muutama valokuva, kirjeemme ja sosiaalityöntekijän selvitys kirjallisena kerro niin paljon kuin viiden minuutin video. Video lähti kohdemaahan ilman korjauksia ja viilauksia.

Adoptiovastaava kertoi, että edelleen on adoptiokäsittely hidasta pandemian takia ja odotusaika venynee tällä vauhdilla. Realistisesti emme voi odottaa lapsiesitystä tulevaksi tämän vuoden puolella ja ehkä ensi vuosikin voi mennä odotellessa, ellei adoptioprosessi kohdemaassa yhtäkkiä nopeutuisi.

Emmekö voi siis tehdä mitään edesauttaaksemme lapsiesityn saapumista. Adoptiovastaavan tärkein viesti oli meille, että meidän tulee nyt keskittyä pitämään itsestämme ja parisuhteestamme hyvää huolta. Muuta emme voi tehdä tällä hetkellä.

Advertisement

One thought on “Emmekö voi tehdä enää mitään asialle?

  1. Hei mahtava juttu että video on tehty ja se on antanut teistä ja elämästänne elävän ja lämminhenkisen kuvan 🙂
    Mutta voih tuolle odotusaika-arviolle.. Tuttuja uutisia myös omassa prosessissa, joka tuntuu vuosi vuodelta venyvän. Se pisin mahdollinen aika johon itse on varautunut, on jo ylitetty.. kauanko vielä? Odotus herättää monia tunteita. Kuinka jaksaa odottaa? Toisaalta aika menee nopeasti, ja vuodetkin vilahtavat nopeasti kun arki on kiireistä. Ihana ajatus tuo, että pitää huolta itsestään ja parisuhteesta. Voimia iltaan!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s