Aarteita

Tuttava oli laittamassa kirpputorille myyntiin lasten leluja ja kirjoja. Pääsin tutustumaan näihin tavaroihin ennen kuin ne lähtivät myyntiin. Löysin kolme kassillista aarteita.

Ensimmäiseen aarrekassiin pääsi pino lastenkirjoja. Prinsessatarinoista HC Anderssonin satuihin, pop-up-kirja (joista lapsena vain haaveilin), oppimiskirjoja yms. Kirjat pääsivät kodissamme muiden lastenkirjojen joukkoon. Kyläilemässä käyvät lapset pääsevät varmaan lukemaan kirjoja monta kertaa vielä ennen kuin oma lapsemme pääsee häntä varten hankittuihin kirjoihin tutustumaan.

Toisessa aarrekassista paljastui laadukas nukkekoti, jossa ei tuttavani lapsen vuosien leikit näkyneet lainkaan. Kaikki nukkekodin kalusteet olivat hyväkuntoisia ja kauniita. Nukkekodin kruunasi valkoinen piano ja patterilla toimiva telkkari. Nukkekoti löysi paikan lapsenhuoneen kaapista. Vielä ei ole aika tämän aarteen olla esillä.

Kolmas aarrekassi piti sisällään pupurepun. Kyseessä ei ole siis mikään valkoinen tekoturkisreppu, vaan musta-kultainen paljetein koristeltu reppu. Reppu sopisi myös vanhemmalle lapselle. Reppu meni myös kaapin hyllylle talteen.

En tiedä, tulemmeko näitä tavaroita koskaan tarvitsemaan. Haluan uskoa, että nämä aarteet tulevat käyttöön. Toivon, että mahdollisimman pian.

Advertisement

One thought on “Aarteita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s