Vuosi vaihtui, odotus jatkuu

Uutta vuotta on jo pari viikkoa mennyt ja muutoksia ei näytä tulevan tälle vuodelle.

Pandemia jyllää edelleen, etätyöt jatkuvat toistaiseksi, uutisissa puhutaan uudenlaisista rokotteista, poliitikot väittelevät rajoituksista ja valmiuslain käyttöönotosta….

Adoptiorintamalta ei myöskään mitään uutta. Tämä uusi vuosi tuo jännitysmomentteja kuitenkin keväällä. Adoptiolupamme vanhenee. Palvelunantajalta pitäisi tulla piakkoin ohjeet luvan uusimista varten.

Kotiselvitys pitää myös uusia. Sosiaalityöntekijämme on taas PeLassa vaihtunut ja se aiheuttaa taas päänvaivaa. Emme ole kertaakaan tavanneet tätä uutta sosiaalityöntekijää, toivon että kemiamme kohtaavat.

Psykologin ja lääkärien erikoislausunnot pitää myös uusia. Eli kyllä tekemistä riittää, mutta en jaksa stressata. Toivon vain, että tämä tällainen paperishow olisi viimeinen mitä joudumme adoptio-odotuksen aikana tekemään.

Advertisement

4 thoughts on “Vuosi vaihtui, odotus jatkuu

  1. Tsemppiä kovasti! Toivotaan että luvan uusinnat olisivat nyt teillä loppusuoralla, eikä uusia enää tarvittaisi. Meilläkin on sosiaalityöntekijä vaihtunut prosessin aikana ja aina se vähän jännittää. Uskotaan kuitenkin että kaikki menee teillä hyvin 😊👍 Valoa kevääseen!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s