Positiivinen jatkokäsittelyn alku

Tapasimme uuden sosiaalityöntekijän. Itselläni oli aikamoiset ennakko-odotukset tapaamisesta. Odotukset osoittautuivat osittain vääriksi. Sosiaalityöntekijä vaikutti mukavalta ja oli myös lukenut meistä olevat tiedot tarkasti. Tuntui että oikeasti oli kiinnostunut meistä ja ymmärsi tilanteemme.

Lääkärin lausuntojen suhteen myös positiivinen käänne. Saimme mieheni kanssa ajat ensi viikolle, minä tutun työterveyslääkärin luokse ja mieheni yksityiselle. Nyt toivomme, ettemme en tarvitse erikoislääkärin lausuntoja. Sosiaalityöntekijä oli sitä mieltä, että jos mikään ei ole muuttunut kahden vuoden aikana, luultavasti ei tarvitse enää erikoislääkärin lausuntoja. Se jää nähtäväksi, mutta pidämme toivoa tässäkin yllä.

Kolmas tämän viikon positiivinen asia. Viime viikolla tilasin väestörekisteriotteet palvelunantajan ohjeistuksen mukaisesti. DVV:n nettisivuilla oli ilmoitus, että käsittely on ruuhkautunut ja todistukset toimitetaan noin kolmen viikon kuluttua. Myös lehdissä on tästä kirjoitettu ja työn puolesta olen myös kuullut haasteista saada todistuksia asioiden hoitoa varten. Postilaatikkoon oli tullut kirje DVV:ltä. Väestörekisteriotteet olivat käsissäni. Koska aikaisemmin oli haasteita todistuksien kanssa, tarkistin heti että onhan tiedot oikein ja että kaikki vaaditut merkinnät näkyvät. Kaikin puolin kaikki oli oikein.

Tämä viikko on ollut hyvä. Aurinkoinen sää ja mieli. Ja positiivista fiilistä lisää Iivo Niskasen äsken hiihtämä olympiakultahiihto! Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu. Aurinkoista ja positiivista viikonloppua sinullekin!

Advertisement

4 thoughts on “Positiivinen jatkokäsittelyn alku

  1. Kiitos kysymästä ja että käyt kurkkimassa onko päivityksiä. Itsellä ollut haasteellista kirjoittaa. Mutta lupaan päivittää kuulumisia aina kun jotain tapahtuu. Hyvää kevättä sinullekin!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s