Jatkolupa?

Adoptio ja lapsi ovat mielessä taas enemmän. Adoptiolupamme myönnettiin kaksi vuotta sitten ja jatkolupaa odottelemme. Toimitimme itse kaikki asiakirjat ajoissa, mutta sosiaalityöntekijän selvitys ei ehtinyt viime kuun lautakunnan kokoukseen. Jatkohakemus on siis adoptiolautakunnassa, mutta hakemus käsitellään vasta tämän kuun loppupuolella.

Jännittää ja pelottaa taas niin kuin kaksi vuotta sitten. Mahdammekohan saada jatkolupaa vai tuleeko lisäselvityspyyntö… Jos lupa meille myönnetään, toivon että tätä lupaprosessia joudumme kestämään vain tämän kerran enää.

Lapsi saisi tulla jo. Realistisesti ajateltuna ei varmastikaan piakkoin ole tiedossa hakumatkaa. Lapsia ei ole paljon tullut viime aikoina Kolumbiasta. Tosin viime viikolla yksi perhe sai lapsiesityksen Kolumbiasta. Joten toivotaan, että nyt Kolumbian päässä alkaisi kunnolla tapahtumaan ja lapsiesityksiä tulisi enemmän.

Advertisement

2 thoughts on “Jatkolupa?

  1. Voimia luvansaannin odotukseen! Toivotaan tämän olevan viimeinen kerta, kun joudutte lupaa hakemaan. Voimia päivään ja aurinkoa kesän odotukseen! ❤ Mukava lukea kuulumisiasi!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s