Joulun aikaa, suurta taikaa

Kirjoittaminen on ollut haastavaa viimeisien kuukausien aikana. Ei siksi, että olisi tapahtunut jotain ikävää, vaan siksi ettei oikein ole tapahtunut mitään.

Palvelunantajan joulutervehdyksessä kiitettiin luottamuksesta heitä kohtaan ja samalla kerrottiin, että odotuksemme on voinut tuntua pitkältä. Odotus ei ole pelkästään tuntunut pitkältä, vaan pitkähän tämä on. Toki pitkä odotus on kasvattanut meitä ihmisinä kärsivällisemmiksi, aistimaan enemmän ihmisten tuntemuksia ja havannoimaan omaa käyttäytymistä.

Olemme tämän ”hiljaiselon” aikana pitäneet itseämme kiireisinä. Kodin remonttia (kyllä vanhassa talossa on aina remontoitavaa) ja uusien remonttien suunnittelua ja aikatauluttamista kesään asti. Ennen olin huolissani siitä, että mitä jos kesken remontin saamme lapsitiedon ja työt jäisi kesken. Enää se ei meitä huoleta. Asioilla on tapana järjestyä.

Näin joulun lähellä haluan kaikille lukijoille ja kanssamatkaajille toivottaa joulun rauhaa ja onnellista uutta vuotta! Antakaa joulun taiat toteutua ja nauttikaa herkuista ja läheisistä!

Advertisement

6 thoughts on “Joulun aikaa, suurta taikaa

  1. Kiva kuulla kuulumisianne! Ihanaa ja tunnelmallista joulun aikaa teille! On varmasti haastavaa odotella, mutta kuten edellinen kommentoija sanoi, eräänä päivänä kaikki muuttuu! ❤️

    Kivalta kuulostaa myös remonttisuunnitelmat, niistäkin olisi kiva kuulla enemmän 😊 Kaikkea hyvää teille myös alkavaan vuoteen!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s