Suunnitelmat uusiksi

Aina asiat eivät mene niinkuin suunnitellaan. Ei nytkään. Meillä oli pitkille kevätvapaille suunnitelmissa aloittaa kasvihuoneeneen perustuksien tekeminen, ystävien luona vierailua ja vapun juhlintaa.

Pari viikkoa sitten sairastin rajun vatsaflunssan ja sen jäljiltä voimat olivat vielä alkuviikosta vähissä. Kun itsellä alkoi olla virtaa, sairastui mieheni toisen kerran koronaan. Näin ollen saimme unohtaa kasvihuoneen perustukset, ystävien luona vierailu ja sukulaisten kanssa vapun juhlinnan.

Kun mies lepäsi sisällä, istutin kasvulaatikoihin siemeniä. Kerrankin muistin heti merkata kyltteihin, mitä minnekin olin istuttanut. Mietin vielä ennen harson laittamista päälle, että pitäisikö ottaa kuva jos kyltit katoaisinkin. Mutta en sillä hetkellä ”kerinnyt” puhelinta hakemaan. Olin tyytyväinen siihen miten paljon olinkaan saanut aikaan yhden päivän aikana. Illalla rupesi satamaan vettä kaatamalla. Luonto kaipasikin vettä. Aamulla päätin käydä ottamassa kuvan, mitä eilen en ehtinyt. Nostin harsoa ja katsoin kylttejä. Ne olivat tyhjiä. Sade oli huuhtonut tekstit kylteistä. Olin ostanut paketin taimikylttejä, missä mukana oli tussi jonka piti olla vedenkestävä. Etsin paketin ja kyllä ”permanent”-teksti loisti useaan otteeseen paketin kyljessä. Eipä ollut sitten kovin vedenkestävää. Nyt jääkin yllätykseksi, että mitä kaikkea mahtaakaan nousta mullasta. Tiedän mitä olen istuttanut, muttei mitään muistikuvaa mitä missäkin.

Remontit viivästyvät. Sateisten säiden katon maalaus on viivästynyt. Ehkä huomenna tai ylihuomenna aloittavat. Riippuu säästä. Kahden viikon päästä pitäisi olla aurinkopaneelien asennus, mutta luultavasti sekin viivästyy katon maalauksen johdosta. Takkaprojektikin seisoo… vielä on epäselvää pystymmekö varaavan takan saamaan riippuen miten lattialämmityksen vesiputkia saadaan siirrettyä vai saadaanko.

Mutta jotain ihanaakin on tapahtunut tänä keväänä. Kohdemaasta on tullut lapsiesityksiä. Jokohan olisi pian meidän vuoromme?

Advertisement

One thought on “Suunnitelmat uusiksi

  1. Ihana kuulla kuulumisianne! Harmillista nuo sairastelut mutta toivottavasti nyt olette jo kunnossa. Voi ei taimikylttien kanssa 🙈

    Ihanaa että lapsiesityksiä on tullut! Toivotaan että teidän vuoronne on seuraavaksi! ❤️💜🩵

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s