Kesän taukoilu…

Tuntuu, ettei mikään etene kesällä. Itse olisin valmis hoitamaan adoptioprosessiin liittyviä asioita nopeammin, mutta eihän kesälomakautena mitään tapahdu. Kalenteri syksylle on onneksi täyttynyt mukavasti adoptioon liittyvillä tilaisuuksilla. Se luo toivoa siitä, että kyllä ne asiat alkavat rullata eteenpäin. Haluaisin nauttia kesän lämmöstä vielä, mutta silti ajatukset karkaavat jo syksyyn toivoen että aika menisi  nopeammin.

Ystävät ja läheiset kyselevät aika ajoin, että onko mitään uutta adoptiorintamalla. No eipä ole. Tätä pitkää odotteluahan tämä adoptioraskaus on ilman aamupahoinvointia ynnä muita mitä kuuluu biologiseen raskauteen,  Ihanaa, että meidän adoptioasia kiinnostaa monia ja tukiverkosto kasvaa ympärillämme. Olisi vain niin mukavaa kertoa kysyjille, että olisimme askeleen lähempänä vanhemmuutta.

Vaikka kesäaika nyt minusta tuntuukin pitkältä, niin onhan nämä ilmat ollut harvinaisen hienoja. Nyt tosin sataa vettä ja minäkin maltoin istahtaa koneeni ääreen kirjoittamaan tätä blogia. Nautitaan nyt kuitenkin heinäkuusta ja kesän lämmöstä.

 

 

Advertisement

One thought on “Kesän taukoilu…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s