Jatkolupa

Edellisessä kirjoituksessa arvelin, että pian varmaan tulee meille muistutus palvelunantajalta adoptioluvan uusimisesta. Ei mennyt kauaa, kun turvaposti kilahti sähköpostiin.

Otin yhteyttä suojatulla sähköpostilla meille vuosi sitten nimettyyn (kolmanteen) sosiaalityöntekijään. Automaattivastaus kilahti heti viestin lähetyksen jälkeen. Poissaoloviesti, jossa kerrottiin että kyseinen henkilö ei ole tavoitettavissa ja toivotettiin hyvää alkusyksyä. Eli kyseinen sosiaalityöntekijä ei ole ollut enää alkusyksystä lähtien paikalla? Hyvin on taas meitäkin informoitu. Meinasi hermot mennä heti alkuunsa. Onneksi viestissä oli myös kontakti, johon tuli olla yhteydessä kiireellisissä asioissa. Lähetin sitten samantien uuden viestin tälle kontaktille ja pyysin pikaista yhteydenottoa.

Seuraavan päivän iltapäivällä puhelin soi. Puhelun aikana selvisi, että soittaja oli uusi sosiaalityöntekijämme. Hänet oli nimetty meille lokakuun alussa. Olisipa ollut mukava tietää tämäkin jo silloin, ettei olisi hermoja kiristellä turhaan. Saimme kuin saimmekin tapaamisen sovittua jo seuraavalle viikolle, muuten olisi mennyt yli kuukauden päähän.

To do lista:

  • Tapaamisaika sosiaalityöntekijän kanssa sovittu
  • Virkatodistukset tilattu DVV:lta
  • Rikosrekisteriotteet (sosiaalityöntekijä tilaa)
  • Lääkäriaikojen varaus T-todistuksia varten
  • Erikoislääkärien aikojen varaus
  • Kotiselvityksen päivitykseen liittyvän lomakkeen täyttö
  • Passikuvan otto
  • Passin uusiminen (passini vanhenee lähiaikoina)

Vielä odottelemme vastausta palvelunantajalta, että mitkä kaikki päivitetyt dokumentit tulee vielä lähettää kohdemaahan ja milloin luvan saannin jälkeen…

Näin lähti meidän alkuvuosi käyntiin. Miten sinun vuosi on käynnistynyt?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s