Yksi unelma toteutumassa

Viime kirjoituksessa kerroin haaveestamme muuttaa isompaan kotiin kaupungin laidalle. Nyt pitkäaikainen unelmamme taitaa toteutua. Nykyinen kotimme löysi uudet asukkaat ja uuden kodin kaupatkin on piakkoin. Unelmat on tehty toteutettaviksi. Jos ei unelmoi, eivät ne haaveetkaan koska toteudu. Koska omakotitalon hankinta oli yksi absurdeisimmista haaveistani, antaa sen toteutuminen lisää voimia ja uskoa toisen unelman toteutumiseen.
Toisen unelmamme ensivaiheeseen eli venyvään adoptioneuvontaamme nämä muuttokuviot sopivat aikataulullisesti oikein hyvin. Muutaman viikon päästä pitäisi tavata uusi sossumme ja jatkaa neuvontaa. Sarkastisesti naureskellen mietimme mieheni kanssa, että kun sossumme kuulee muuttoaikeistamme, varataan meille varmasti taas muutama lisäkäynti ja varmasti myös talvella uusi kotikäyntikin uuteen kotiimme… Vanha ja uusi sossumme kyllä vakuuttivat viime tapaamisessa kesän alussa, ettei kodin vaihdolla ole vaikutusta luvan saantiin. Eipä älytty kysyä, vaikuttaako se adoptioneuvontaamme. Olisikohan kenelläkään tämän blogin lukijalla kokemusta asiasta. Mielellään lukisin, miten muille on käynyt vastaavassa tilanteessa.

Tällä hetkellä annamme tämän adoptioprosessin kulkea madellen tuossa sivussa, mutta koko aika ”näkyvillä”. Onneksi keksimme tämän kodin vaihtoasian tähän väliin. En tiedä miten muuten jaksaisimme odotella, että saisimme adoptioluvan. Vaikka uusi sossumme aikataulutti luvan hakua vuoden alkuun, tuntuu itsestä siltä, että se tulee sitten kun on sen aika tulla jos tulee… Nyt muuttolaatikoiden pakkausten ja to do-listojen pariin.

Advertisement

2 thoughts on “Yksi unelma toteutumassa

  1. Kiitos!
    Juu tämä venyminen kai kuuluu asiaan tässä prosessissa. Sen takia pitää keksi pikkuvälitavoitteita, joiden avulla mennä isompaan tavoitetta kohden. Olisko seuraava tavoite toinen auto missä isofixit ja mihin mahtuu lastenrattaat näppärästi?! 😉

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s